fbpx

Sestavljanka Dom za naravo

 • Sestavljanka Dom za naravo

  24,90 

  Request a Call Back

  •  Size Guide

   Size Guide

   Size Chest Waist Hips
   XS 34 28 34
   S 36 30 36
   M 38 32 38
   L 40 34 40
   XL 42 36 42
   2XL 44 38 44

   All measurements are in INCHES

   and may vary a half inch in either direction.

   Size Chest Waist Hips
   2XS 32 26 32
   XS 34 28 34
   S 36 30 36
   M 38 32 38
   L 40 34 40
   XL 42 36 42

   All measurements are in INCHES

   and may vary a half inch in either direction.

   Size Chest Waist Hips
   XS 34 28 34
   S 36 30 36
   M 38 32 38
   L 40 34 40
   XL 42 36 42
   2XL 44 38 44

   All measurements are in INCHES

   and may vary a half inch in either direction.

  •  Delivery & Return

   Delivery

   We ship to all 50 states, Washington DC. All orders are shipped with a UPS tracking number. Always free shipping for orders over US $200. During sale periods and promotions the delivery time may be longer than normal.

   Return

   Elessi will accept exchanges and returns of unworn and unwashed garments within 30 days of the date of purchase (14 days during the sales period), on presentation of the original till receipt at any store where the corresponding collection is available within the country of purchase. Your return will usually be processed within a week to a week and a half. We’ll send you a Return Notification email to notify you once the return has been completed. Please allow 1-3 business days for refunds to be received to the original form of payment once the return has been processed.

   Help

   Give us a shout if you have any other questions and/or concerns. Email: contact@mydomain.com Phone: +1 (23) 456 789
  •  Ask a Question

   Sestavljanka Dom za naravo

   24,90 

   Ask a Question

     ... people are viewing this right now

     Share
   Guaranteed Safe CheckoutTrust

   24,90 

   Only 4 item(s) left in stock.

   Štirje letni časi se skrivajo v eni sestavljanki.

   4 sestavljanke z motivom štirih letnih časov. Sestavljanke se sestavljajo v krogu okrog osrednjega motiva- prikupne lesene hiške.

   Sestavljanka je primerna za otroke od 4. do 8. leta starosti.

   Paket vsebuje:

   – 1 lesena hiška

   – 4 x 10 kosov sestavljanke z različnimi motivi

   – vrečka iz blaga


   Raziskujte svet divjine z igro spomina, ki prinaša čarobnost narave naravnost v vaš dom. Ta skrbno izdelana igra spomina ne prinaša le zabave in izziva mlade umove, ampak tudi vabi k občudovanju umetnosti. Vsak izmed 32 kosov je okrašen z očarljivimi ilustracijami španske oblikovalke, ki upodabljajo svet živali s krokodili, lisicami, opicami in taščicami v živahnih, a nežnih barvah, ki bodo zbudile otrokovo domišljijo in ljubezen do narave.

   Izdelani iz okolju prijaznega FSC papirja in recikliranega kartona, ti kosčki ne le da so prijetni na pogled, ampak so tudi prijazni do našega planeta. Vsak kos je oblikovan tako, da je enostaven za prijem malih rok, spodbuja razvoj fine motorike in koncentracije ter krepi vizualno zaznavanje.

   Igra je namenjena otrokom od 3. leta dalje in je odličen način, da v družinskem okolju ali v učilnici spodbudite učenje preko igre. Otroci se bodo lahko učili o raznolikosti živalskega kraljestva, hkrati pa razvijali pomembne kognitivne veščine, kot so spomin, ujemanje in zmožnost reševanja problemov.

   V paketu boste našli 32 kosov, ki se skupaj zlijejo v prijetno igro, ki lahko traja od nekaj minut do ure zabave. Poleg tega, da je ta igra odlična za enega otroka, omogoča tudi čudovito interakcijo med starši in otroki ali med vrstniki, kar spodbuja socialno interakcijo in učenje med zabavo.

   Naj bo ta igra spomina z lepimi ilustracijami dragocen dodatek vašemu izobraževalnemu arzenalu in skupaj s svojimi malčki raziskujte barvito ilustriran svet, ki je tako bogat z domišljijo kot z učenjem.

   ———–

   Odkrijte čar štirih letnih časov skozi igrivo in poučno sestavljanko, ki otrokom prinaša zgodbo narave skozi vsak mesec v letu. Ta unikatna sestavljanka združuje štiri ločene podobe – spomladansko prebujanje, poletno veselje, jesensko bogastvo barv in zimsko čarobnost – v krog okoli osrednje lesene hiške, ki stoji kot trden dom v srcu naravnih sprememb.

   Vsak del sestavljanke je namenjen enemu letnemu času in je zasnovan tako, da otroci med sestavljanjem razvijajo fino motoriko, rešujejo probleme in spoznavajo cikel narave. Vsak kos je izdelan z mislijo na mlade raziskovalce, stare od 4 do 8 let, pri čemer posebna pozornost ni namenjena le izobraževalni vrednosti, ampak tudi varnosti in trajnosti.

   V paketu najdete:

   • 1 lesena hiška: Središčna točka sestavljanke, ki služi kot osnova za sestavljanje in simbol doma v vseh letnih časih.
   • 4 x 10 kosov sestavljanke: Vsak komplet s 10 kosi predstavlja en letni čas, z izvirnimi in živahnimi motivi, ki otrokom slikovito prikazujejo značilnosti vsake sezone.
   • Vrečka iz blaga: Za shranjevanje kosov sestavljanke, ki zagotavlja red in organizacijo ter olajša prenosljivost igrače.

   Ta sestavljanka ni le igrača, ampak orodje za učenje in razvoj. Oblikovana je tako, da spodbuja otroško domišljijo in jih hkrati uči o neprekinjenem toku časa in večni obnovi življenja. Otroci bodo med igranjem razvijali spoštovanje do naravnega sveta, medtem ko bodo krepili veščine, ki jih bodo potrebovali za akademski in osebnostni razvoj.

   Kot nalašč za družinska srečanja, deževne popoldneve ali učne ure v razredu, ta sestavljanka z letnimi časi prinaša priložnost za povezovanje, deljenje in učenje, vse zavito v nežno druženje okoli kroga letnih časov.

    

   My Cart
   Zapri Wishlist
   Close Recently Viewed
   Compare Products (0 Products)
   Compare Product
   Compare Product
   Compare Product
   Compare Product
   Categories