fbpx

Ptičja hiška

Odkrijte čarobnost narave z našim igralno-kreativnim setom ‘Ptičja hiška’. Ta komplet vključuje vse potrebno za sestavo, barvanje in obešanje lastne ptičje hišice. Spodbuja samostojnost, ustvarjalnost in ljubezen do narave. Vsebuje slikovna navodila, barve, čopič, vrvico in semena za ptice, idealno za otroke, ki radi raziskujejo in se učijo zunaj zaslona.

 • Ptičja hiška

  29,90 

  Request a Call Back

  •  Size Guide

   Size Guide

   Size Chest Waist Hips
   XS 34 28 34
   S 36 30 36
   M 38 32 38
   L 40 34 40
   XL 42 36 42
   2XL 44 38 44

   All measurements are in INCHES

   and may vary a half inch in either direction.

   Size Chest Waist Hips
   2XS 32 26 32
   XS 34 28 34
   S 36 30 36
   M 38 32 38
   L 40 34 40
   XL 42 36 42

   All measurements are in INCHES

   and may vary a half inch in either direction.

   Size Chest Waist Hips
   XS 34 28 34
   S 36 30 36
   M 38 32 38
   L 40 34 40
   XL 42 36 42
   2XL 44 38 44

   All measurements are in INCHES

   and may vary a half inch in either direction.

  •  Delivery & Return

   Delivery

   We ship to all 50 states, Washington DC. All orders are shipped with a UPS tracking number. Always free shipping for orders over US $200. During sale periods and promotions the delivery time may be longer than normal.

   Return

   Elessi will accept exchanges and returns of unworn and unwashed garments within 30 days of the date of purchase (14 days during the sales period), on presentation of the original till receipt at any store where the corresponding collection is available within the country of purchase. Your return will usually be processed within a week to a week and a half. We’ll send you a Return Notification email to notify you once the return has been completed. Please allow 1-3 business days for refunds to be received to the original form of payment once the return has been processed.

   Help

   Give us a shout if you have any other questions and/or concerns. Email: contact@mydomain.com Phone: +1 (23) 456 789
  •  Ask a Question

   Ptičja hiška

   29,90 

   Ask a Question

     ... people are viewing this right now

     Share
   Guaranteed Safe CheckoutTrust

   29,90 

   Only 50 item(s) left in stock.

   Igralno-kreativni set “Ptičja hiška” združuje zabavo, umetnost in čuječnost.

   Paket vsebuje vse, da otrok lahko samostojno sestavi, pobarva in obesli ptičjo hišico ter nahranil ptice.

   Komplet vsebuje:

   – navodila (tudi slikovna- razumljiva tudi za otroke, ki še ne znajo brati)

   – barve

   – čopič

   – vrvica

   – semena za hranit ptice

   S tovrstnim igralno-kreativnim setom otrok spodbuja razvoj domišljije, motoričnih sposobnosti ter samostojnosti, poleg tega pa preživi prosti čas v naravi, na svežem zraku, saj hrani in opazuje ptice.

    

   Naš kreativni set je več kot le zabavna igrača – je potovanje v svet izobraževalnih igrač, ki v otrocih prebuja ustvarjalnost in bistroumnost. Ta ustvarjalni komplet je skrbno zasnovan, da otroke popelje stran od ekranov in jih vabi v svet naravne igre. Z njim otroci razvijajo spretnost in sposobnost, ki sta ključni za njihovo celostno rast.

   Ko otroci odkrivajo čarobnost našega seta, se njihova kreativnost in ustvarjalnost prepletata z naravnim svetom, kar spodbuja razvoj bistroumne otroške domišljije. Ta izkušnja je zasnovana, da otrokom pokaže, kako lahko uživajo v igri proč od ekranov, v objemu narave.

   V tem setu najdejo vse, kar potrebujejo za naravno igro: barve, čopič, vrvico in celo semena za hranjenje ptic. Vsak element je skrbno izbran, da podpre razvoj otrokovega naravnega otroka – njegove ustvarjalnosti, spretnosti in sposobnosti.

   Vključili smo tudi slikovna navodila, ki so razumljiva tudi za otroke, ki še ne znajo brati. Tako lahko otroci samostojno raziskujejo in se učijo, hkrati pa spodbujamo njihovo samostojnost in zmožnost slediti navodilom.

   Ta kreativni set je več kot le igrača; je orodje, ki otroke popelje na potovanje stran od ekrane in jih uči ceniti čas, preživet v naravi, medtem ko hranijo in opazujejo ptice. Je popolna izbira za starše, ki si želijo spodbuditi naravno igro in ustvarjalni razvoj svojih otrok

   My Cart
   Zapri Wishlist
   Close Recently Viewed
   Compare Products (0 Products)
   Compare Product
   Compare Product
   Compare Product
   Compare Product
   Categories