fbpx

Načini Plačila
Plačilo po Predračunu na Poslovni Račun (UPN Nalog): Po oddaji naročila kupec prejme predračun po e-pošti z vsemi potrebnimi podatki za plačilo. Rok za plačilo predračuna je pet (5) delovnih dni od datuma izdaje. S plačilom predračuna kupec izraža soglasje s splošnimi pogoji poslovanja. Plačilo predračuna v navedenem roku je ključnega pomena za izpolnitev pogodbenih obveznosti. V primeru zamude plačila se šteje, da je kupec odstopil od pogodbe, kar ponudniku omogoča, da artikle ponudi drugim kupcem, brez obveznosti do izvornega naročila.

Neposredno spletno plačilo s kreditno kartico: Omogočamo varna plačila s kreditnimi karticami Visa in Mastercard preko zaščitene spletne povezave. Ta način plačila zagotavlja hitro in varno obdelavo transakcije, omogoča pa tudi nemudomašnje nadaljevanje postopka priprave in dostave naročila.

Opomba: Plačilo po povzetju ali preko sistema PayPal ni podprto.

Dostava
Čas dostave: Običajni čas dostave za naročila je od 2 do 4 delovne dni po uspešno prejetem plačilu. V času praznikov in vikendov dostava ni izvedljiva. Za vse izdelke, ki zahtevajo personalizacijo, je predvideni čas dostave podaljšan do največ 7 delovnih dni.

Izvajalec dostave: Za dostavo naročil sodelujemo izključno s Pošto Slovenije. Ob odpremi paketa bo kupec prejel obvestilo po e-pošti, ki vključuje predvideni datum dostave in referenčno številko za sledenje pošiljki.

Dostava na določen naslov: Paketi so dostavljeni v dopoldanskem času na naslov, ki ga kupec navede ob oddaji naročila. V primeru, da dostava na naslov ni mogoča, Pošta Slovenije pusti obvestilo o prispelem paketu z navodili za nadaljnje korake.

Sprememba naslova za dostavo
Za spremembo naslova za dostavo ali za usmeritev paketa v Paketomat Pošte Slovenije, prosimo, da nas kontaktirate najkasneje en dan pred predvideno dostavo.

Stroški Dostave
Za naročila do vrednosti 50€ znašajo stroški dostave 3,80€.
Pri naročilih v vrednosti nad 50€ je dostava brezplačna.
Opomba: Dostava se izvaja izključno na območju Republike Slovenije.

Poškodbe pri Dostavi
V primeru vidnih poškodb paketa ali vsebine ob dostavi, kupec mora izpolniti obrazec za vračilo izdelka, ki je na voljo na naši spletni strani, in ga skupaj s fotografijami poškodb poslati na naš elektronski naslov. V najkrajšem možnem času bomo uredili zamenjavo poškodovanega izdelka.

Vračilo Izdelkov
Potrošniki imajo pravico do odstopa od pogodbe v roku 14 dni od prevzema blaga, brez potrebe po navedbi razloga za odstop. Edini strošek, ki bremeni kupca v primeru odstopa od pogodbe, je strošek vračila blaga. Ob uspešnem prejemu in pregledu vrnjenega blaga, bo podjetje kupcu vrnilo celotno kupnino, upoštevajoč originalni način plačila, v roku 14 dni.

Izdelki Ni na Zalogi
V redkih primerih, ko naročenega izdelka ni mogoče dobaviti zaradi pomanjkanja zalog, bo kupca o tem nemudoma obveščen, vsa predhodno opravljena plačila pa bodo vrnjena v roku 14 dni od obvestila.

Zadnja posodobitev: 1.1.2024

Podjetje: Kreativne in poslovne storitve, Nikolaja Škrjanec s.p., Fužine 134, 1241 Kamnik, DŠ: 21641994.

My Cart
Zapri Wishlist
Close Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories